Hi dolls! Until now.. ziua de azi nu a fost tocmai reusita, nu ma simt foarte bine dar se pare ca cineva s-a gandit sa imi inveseleasca ziua.
Pe la ora 10 a.m m-a sunat curierul sa ma intrebe daca sunt acasa, ce credeti ? A venit sa imi aduca pachetelul pentru albit dintii Crest!
Aseara am dat comanda si azi dimineata am avut produsul in mana! Pretty nice huh?
Yeyy.. am vazut atatea review-uri pe Youtube si chiar sper sa se dovedeaza a fi o experienta placuta.


At first sight cutiuta mi s-a parut foarte micuta, nu stiu de ce dar ma asteptam la ceva mai mare. Am desfacut tipla entuziasmata sa vad ce se afla inauntru, parca eram un mic copil care desfacea cadourile de Craciun.
In this little box se afla 10 pliculete, 20 de benzi in total deoarece fiecare pliculet contine o banda pentru partea de sus a dintilor si una pentru cea de jos + o mica brosura cu instructiuni.
Am folosit pliculetul imediat cum a ajuns, la prima folosire nu se vede o mare diferenta, este usor de folosit.. daca eu pot sa ma descurc cu el, cine altcineva sa nu poata ? *hihi*
O sa testez acest produs timp de 10 zile iar apoi o sa revin cu toate detaliile necesare : de unde poate fi achizitionat, pret, daca a functionat and other stuff.

Ati incercat produsele Crest dar produse pentru albit dantura? Cum vi s-au parut?

xoxo♥,