Hi dolls! Dupa cum stiti, acum 10 zile mi-am achizitionat acest kit care sustine ca ajuta la albirea dintilor. V-am promis ca imediat dupa terminarea "tratamentului" o sa revin cu un review sincer si cu cat mai multe informatii.
Din cercetarile mele Crest Whitestrips este cel mai apreciat si cel mai bine vandut produs din Statele Unite. Eu am auzit de acest produs pe youtube, jlovesmac1 a prezentat produsul si a facut un mic tutorial despre cum se foloseste.
Daca va place acest guru, atunci stiti ca are dintii pearly white, acest lucru fiind si unul dintre factorii care m-a facut sa grabesc "procesul" de achizitionare.


Cei de la Crest au o varietate de kit-uri, unele sunt recomandate fumatorilor si consumatorilor de cafea, altele sunt special create pentru dintii sensibili iar celalalte pentru albirea cat mai rapida.
Kit-ul achizitionat de mine a fost unul dintre cele mai ieftine, a costat 129 ron + transportul prin curier 20 ron, asadar in total am platit 149 ron. Nu stiu de ce nu trimit si prin Posta Romana, am inteles ca in trecut foloseau si aceasta modalitate de transport dar cine stie..
Contine 10 pliculete, pentru 10 folosiri, in fiecare pliculet se afla 2 plasturi, unul pentru partea de sus a dintilor si unul pentru cea de jos. Partea plasturelui care este menita sa fie lipita pe datura contine Peroxid de Hidrogen in cantitate de 6%, acest gel fiind cel care ajuta la abirea dintilor. La kit-urile mai scumpe cantitatea lui ajunge pana la 10% si chiar 14%.
      

La inceput mi-a fost putin greu sa le folosesc, deoarece imi "fugeau" dupa dinti, dar am luat un prosop si am tinut strans tot timpul folosirii, bineinteles ca nu era nevoie, puteti sa apasati pe plasturi din cand in cand pentru a va asigura ca nu cad.


Multe persoane sunt sensibile dupa folosirea acestui produs, ei bine.. eu nu am fost una dintre acele persoane dar am simtit putina sensibilitate la nivelul gingilor, acolo unde gelul facea contact cu gingia dar numai pentru cateva secunde.
Ups... cat pe ce sa uit, plasturii trebuie tinuti 30 de min in fiecare zi timp de 10 zile. Eu am mai trisat putin deoarece uitam de ei.


Cred ca am vorbit destul despre teorie, acum sa va spun daca am avut rezultate pozitive sau negative nu?
Cand am inceput sa folosesc plasturii, am stat cateva zile acasa deoarece am fost bolnava , in acel timp chiar nu observasem o diferenta enorma ci doar una insignificanta, bineinteles ca ii intrebam pe ai mei din jumatate in jumatate de ora daca vad o diferenta, ei ziceau ca da, dar cine ii credea?
Cand am ajuns la scoala, toata lumea a sarit pe mine ca ce mi-am facut la dinti, de ce sunt mai albi, ce am folosit etc. Vreau sa va spun ca dupa folosirea celor 10 plasturi si eu vad o diferenta foarte mare, eu fiind o devoratoare de Coca-Cola si Pepsi de cand eram mic copil. Imi imaginez ca pentru o persoana cu dantura destul de alba acest produs ar face minuni.

In concluzie, voi mai achizitiona pe viitor acest produs? Hell yes!

Site: www.albirea-dintilor.com
Pret: 129 RON
Transport: 20 RON
Timpul in care a ajuns : 24 ore
Plusuri: Daca nu va place, ori nu observati nicio imbunatatire puteti returna produsul si primiti banii inapoi cu conditia de a trimite ce a mai ramas din pachet inapoi.


In acest articol PDF aveti toate instructiunile, indicatiile, contraindicatiile, atentionari etc. 


P.S Articolul PDF se refera strict la produsul cumparat de mine, intrati pe site si fiecare produs are un astfel de articol.


xoxo,