Hi dolls ! Dupa cum stiti, sau poate nu stiti… sunt o mare impatimita a cititului. Sunt un mic soarece de biblioteca ce devoreaza o carte din scoarta in scoarta in cel mai scurt timp posibil.
Ultima data v-am spus ca am terminat o carte in numai 4 ore…: ei bine, crudul sau frumosul adevar, depinde din ce perspectiva vorbim…  este ca i-a venit sfarsitul altei carti, sunteti curioase sa va spun ce carte ? "Nici moarta, nici maritata" de Maryjanice Davidson.


Aceasta autoare a condimentat normala si banala viata a tinerilor si nu numai, prin romanele si aventurile ei paranormale si incitante.
In aceasta categorie se afla si "Nici moarta, nici maritata", eu o consider ca fiind un roman fun de citit, suculent, pe care l-am savurat pagina cu pagina, rand cu rand, fraza cu fraza.
Protagonista cartii se numeste Elizabeth Taylor, dar saracuta, a auzit atatea poante referitoare la numele ei incat o sa ii fac pe plac si o sa vi-o prezint ca si Betsy, exact asa cum ii place ei. I bet she sends me a kiss right now !
Nu vreau sa va aburesc, cum nici ei nu ii place sa se prezinte : Betsy este un fost fotomodel, actualmente secretara, in varsta de 30 ani, detine o pisica pe nume Giselle care ocupa o importanta parte in viata ei, atat de importanta incat este "complice" la moartea ei. Da, ati auzit bine si am scris bine, la moartea ei...
O sa o citez pe Betsy “Ziua in care am murit a inceput prost si s-a inrautatit in ritm accelerat .” Cred ca acum va ganditi ca exagereaza.. ei bine.. NU! Mai intai isi pierde slujba,  apoi moare intr-un accident de masina si intr-un final se trezeste la morga, imbracata intr-un costum roz si incaltata cu pantofii cei ieftini ai mamei sale vitrege, pe care apropo` o uraste din tot sufletul.
Stiu ce credeti…, nu..., inca nu s-a terminat cartea, moartea ei nu duce la deznodamantul cartii, sa va mai spun ca acest lucru s-a intamplat printre primele pagini ale cartii ?
Se pare ca frumoasa noastra blonda nu poate trece pe lumea cealalta, pur si simplu nu poate sa moara intru totul, ci se trezeste in fiecare noapte, chinuita de o sete fantastica... setea de sange !
Acum se afla intro pozitie compromitatoare deoarece noii sai prieteni, "sugatorii" de sange o considera Regina Vampirilor amintita in profetiile din vechime si vor sa o arunce in lupta cu cel mai temut vampir din ultimii 500 de ani.
Desi reginei noastre nu ii pasa catusi de putin de soarta neamului de vampiri, exista o arma care o convinge sa li se alature, o arma care o transforma intr-un vampir invincibil : PANTOFII DE FIRMA !
P.S Mai are rost sa va spun ce pantofi? Well, ca sa va fac in ciuda o sa va spun si cati pantofi are: Prada - 14; Manolo - 8; Ferragamo - 6 dar inca mai viseaza la papucii rosii Jimmy Choo. Heaven Right?

Autor: Maryjanice Davidson
Colectia: Glossy Books
Titlu original: Undead and Unwed
Numar pagini: 384


Sambata o sa actualizez sectiunea "World of reading"; dedic aceasta zi unei postari despre o carte, deoarece este o zi de relaxare!


xoxo,