Hello girls!
Probabil nu am fost cea mai rapida, dar mai bine mai tarziu decat niciodata! Din 24 mai 2011 editura Leda colaboreaza cu revista Bravo, cartea Jurnalele Vampirilor - Jurnalele lui Stefan va fi distribuita impreuna cu revista la pretul de 10.90 lei. Sper sa reusesc sa achizitionez revista.



In primul volum care deschide o noua serie captivanta, fanii bine cunoscutului hit de televiziune Jurnalele Vampirilor vor afla in cele din urma cum o poveste de dragoste pasionala, tesuta in jurul unei fete moarte periculoase, a transformat doi frati iubitori in dusmani de moarte. 
In premiera in Romania si in exclusivitate pentru cititorii sai, Editura Leda si Bravo va ofera primul volum al seriei Jurnalele lui Stefan: Inceputurile de L.J. Smith.
Din 24 mai 2011 la toate punctele de difuzare a presei la pret de 10.90 lei


In timpul Razboiului Civil, intr-un cadru dominat de mari mosii, averi fabuloase si secrete mortale, trei adolescenti  din Mystic Falls, Virgina, formeaza un triunghi amoros torid ce va strabate secole. Cei doi frati Stefan si Damon Salvatore sunt de nedespartit pana ce o intalnesc pe Katherine, o tanara uluitoare si misterioasa. Deveniti rivali, ei isi disputa inima lui Katherine doar ca sa descopere somptuasele ei toalete de matase si nestemate sclipiate ascund un secret cumplit: Katherine este vampir. Si este hotarata sa ii transforme si pe ei tot in vampiri, ca sa poata vietui impreuna, pentru totdeauna.

Dupa cum multe dintre voi stiti sunt o fana inraita a serialul The Vampire Diaries si chiar sunt nerabdatoare sa achizitionez cartea. Sunt extrem de curioasa cum a inceput totul, toata nebunia dintre Katherine, Stefan si Damon.

P.S Inca un episod si se termina sezonul doi al serialul! Tocmai am vazut si eu episodul 21 si tot ce pot spune :  INSANE!
Sunt curioasa ce se va intampla cu Damon, can't wait for the next episode!