Hello girls! Dupa cum puteti observa m-am intors cu mult asteptatul concurs. In primul rand vreau sa multumesc editurii Leda si chiar sper sa participati. 
Vreau sa spun ca am citit si eu "Orasul Oaselor" de Cassandra Clare si mi-a placut foarte mult, este o carte destul de maricica si am terminat in doar doua zile, nu puteam sa ma opresc. Haha.
Dupa cum am spus in postarea anterioara concursul va contine cinci carti:


1. Orasul Oaselor - Instrumente Mortale de Cassandra Clare





“Seria Instrumente mortale creează o lume de poveste în care aş fi încântată să trăiesc. Absolut minunată!” -  Stephenie Meyer, autoarea romanului Amurg

Clary Fray, o fata de 15 ani, are darul Vederii... un dar pe care ceilalti oameni nu-l au. Ea vede vampiri, varcolaci, zane, demoni, si alte creaturi care populeaza Lumea din Umbra.
In Orasul Oaselor, cartea intai din seria Instrumente mortale, mama lui Clary, Jocelyn dispare si ea insasi e atacata de un demon - un ravener inspaimantator.
Astfel, tanara ajunge sa-i cunoasca pe vanatorii de umbre, razboinici a caror misiune este sa-i apere pe oameni de demoni si sa-i controleze pe vampiri si varcolaci.
De asemenea, Clary il intalneste pe Jace, un tanar fermecator, si, impreuna cu el, incearca sa dezlege, nenumaratele taine ale Lumii din Umbra. Cine a rapit-o pe Jocelyn? Unde se afla Pocalul Mortal si ce puteri are aceasta? Cine l-a transformat pe Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, in sobolan si cum poate fi desfacuta vraja? Cum a reusit Clary sa dobandeasca dintr-odata Vedere? De ce sunt demonii interesati de o mundana oarecare?
Nu in ultimul rand, Clary incearca sa-si inteleaga propriile sentimente - ce relatie se afla ea de fapt cu Jace si Simon?

2. Vampirii din Morganville 4 - Banchetul nebunilor de Rachel Caine



Morganville nu este ceea ce pare... 
Vampirii domnesc asupra orasului... 
Si a tuturor celor care locuiesc in el.


In orasul universitar Morganville, vampirii si oamenii au invatat sa traiasca intr-o pace relativa. Totusi, unii studenti - cum este si Claire Danvers - stiu ca, dupa lasarea intunericului, invatatura poate fi lasata pe planul doi, mai importanta fiind supravietuirea. Si asta, mai ales dupa sosirea domnului Bishop, tatal Ameliei - un vampir malefic, dornic de putere si care actioneaza dincolo de orice reguli.
Ceea ce doreste el este inimaginabil de sinistru. 
Abia in seara unui banchet, la care participa toti vampirii, alaturi de partenerii lor umani, Claire realizeaza care este planul lui Bishop... ca si complicata si funesta capcana pe care le-o intinde cetatenilor cu sange cald din Morgaville...

3. Trilogia Mistica - Reginele Dragon de Traci Harding




"Trilogia mistica aluneca imperceptibil intre secole, continente si unele dintre cele mai mari religii ale lumii antine si ale celei moderne, unind mitologia egipteana cu miturile Graalului si abordand teoriile conspiratiei privind linia de sange a lui Iisus Hrisos" - Good reading

Ashlee Devere, pe care cititorii au cunoscut-o in primul volum al trilogiei, Gena lui Isis, clarvazatoare, istoric si calatoare din secolul al XIX-lea, este solicitata de Fratia Sangrealului sa autentifice un text sumerian gasit pe un santier arheologic. Acest text se dovedeste a proveni dintr-o perioada anterioara Vechiului Testament, iar povestea espre Geneza pe care o spune este cu totul diferita. Dar, evident, Ashlee doreste sa vada cu ochii ei locul unde a fost descoperit documentul. Si de aici incepe o aventura uluitoare pentru ea, sotul ei si fiul lor mai mare, aventura care le va schimba destinul pentru totdeauna...

Tamar, fiica de 13 ani a faimoasei lingviste din secolul XXI-lea Mia Montrose, citeste pentru prima oara jurnalele lui Ashlee Devere si in acelasi timp sufera o transformare uluitor de rapida a abilitatilor ei psihice si a infatisarii fizice, total neasteptata pentru ea, dar prevestita de altii. In destinul ei se deschide o cale noua, gratie lui Kali, o puternica zeita si una dintre pastratoarele cheii pierdute a portii care face legatura dintre lumea noastra si cea urmatoare - caci destinului lui Tamar este sa determine soarta intregii lumi.

4. Viziuni insangerate de Kay Hooper






O intalnire terifianta, socanta cu frica si raul.

Departamentul Special de Investigatii Criminale, aflat sub conducerea agentlui Bishop , incearca in zadar sa opreasca lantul unor crime abominabile comise de un criminal in serie, un psihopat ce pare sa se fi intrupat dintr-un adevarat cosmar.
Insa ajutorul vine din partea unor organizatii civile ai carei membri au metode nonconformiste de lupta impotriva criminalilor.
Dani Justice, medium si detectiv cu puteri paranormale, stie tot ce se poate sti despre monstri. Acestia ii bantuie cosmarurile si viata. Desi Dani nu vrea sa se implice in prinderea criminalului, acesta actioneaza mult prea aproape de orasul ei natal, si ea este singura care detine o arma destul de puternica pentru a-l dobori.
Iar Dani stie ceva ce Bishop nici macar nu banuieste. Stie cum se va termina vanatoarea. Cu foc. Si sange. Si moarte.
Ce nu stie ea este cine va supravietui.

5. Cercul Secret - Ritualul de L.J. Smith


Fortata sa se mute din insorita Californie in mohoratul orasel New Salem, Cassie tanjeste la inceput dupa vechea ei viata. Cu timpul, se simte ciudat de legata de un grup de adolescenti care face legea in scoala ei. Initiata in sabatul vrajitoarelor, care stapaneste acolo de secole, este atrasa de Cercul secret si are parte de o aventura naucitoare si terifianta.
Dar atunci cand se indragosteste de misteriosul Adam, Cassie are de facut o alegere dificila: sa foloseasca sau nu fortele intunecate pentru a-si atine scopul? O singura miscare gresita ar putea insemna sfarsitul!



Reguli participare:

1. Trebuie sa ma urmariti prin Google Friend Contact;

2. Persoanele care nu au blog pot participa dar posesoarele/posesorii de blog vor face o mica postare despre acest giveaway;

3. Lasati un comentariu la aceasta postare, care sa includa:

- numele sub care urmariti blogul;

- adresa de e-mail;

- raspunsul la intrebarea: Care este filmul/serialul preferat care a fost ecranizat dupa o carte?

- precizati ce carte vreti sa castigati; am decis sa aleg castigatorii ca si la concursul precedent, mi se pare mai corect, in acest fel fiecare persoana primeste cartea pentru care a optat. Asadar in urma raspunsurilor voastre, o sa fac cate o lista pentru fiecare carte cu participantii.
4. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 15 aprilie si vor fi alesi cu ajutorul random.org

Deadline: 14 APRILIE 23:49



                                    
Good Luck!


Multumiri,










 xoxo,