1. Jocurile Foamei - Suzanne Collins







Bestseller international publicat in 32 de tari


In curs de ecranizare!


Una din cele mai bune carti pentru adolescenti ale anului 2008 potrivit Publishers Weekly, New York Times, Locus, American Library Association, Barnes&Noble si Amazon.com


Ai putea supravietui in salbaticie, de unul singur, cand toti cei din jur fac tot ce pot ca sa nu apuci dimineata urmatoare?

Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor 12 districte conduse de o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros - Jocurile Foamei.
Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa famililie lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata in direct si urmarita cu frenezie. Doar unui dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si... viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravieturie?

2. A doua luna plina - Kelley Armstrong



Elena Michaela este singura femeie varcolac din lume, transformata cu zece ani in urma de iubitul ei.
Tocmai cand ajunge si ea sa se obisnuiasca cu aceasta situatie infricosatoare, o tanara vrajitoare ii spune Elenei ca un grup de oameni de stiinta rapesc fiinte supranaturale pentru a face experimete pe ele. 
Elena ignora avertismentul. Insa curand va fi confruntata cu adevarul despre "Lumea cealalta", cand este rapita si aruncata intr-o celulua impreuna cu vrajitoare, vampiri, samani, semi-demoni si alti varcolaci.
Elena descopera in scurt timp ca a avea de-a facut cu colegii ei captivi este cea mai mica din grijile ei. In aceasta inchisoare, cei care au cheile sunt adevaratii monstrii.


xoxo,