Buna fetelor!
Dupa cum puteti observa am revenit cu mult asteptatii castigatori. Nu vreau sa mai lungesc mult vorba deoarece probabil sunteti foarte nerabdatoare.
In ultimul moment m-am decis sa fac listele cu participanti in functie de cartea pentru care au optat, asadar castigatorul va primi cartea dorita, nu stiu cum de nu m-am gandit mai devreme la asta!

Participanti "Mai las-o moale cu fantomele":

1. Pustoaica
2. Carinna.
3. Ancka
4. Em.
5. Kleoby
6. Carmen-Silvia
7. Luiza
8. Only-m3
9. Sorysorina
10. Roxxy
11. Darflayer
12. Addicted to kryptonite
13. Honey Bunny
14. BloodandChocolate
15. Maddailade

Winner: Ancka


Participanti "Morti pana la apus":

1. Geo.
2. bluonmyown
3. Irynuk
4. foxy_kory
5. Oanna
6. Alina
7. Mad@
Winner: Oanna


Participanti "Nopti de sucub":

1. Kiki
2. Adelina Tomescu
3. Elena Bby
Winner: Adelina Tomescu


Participanti "Dubla constrangere":

1. Yoana
2. Jerseygirl22
3. Cris
4. Cristina Criss
5. Cristina M.

Winner: Yoana



Felicitari!
Astept sa ma contactati pe adresa de mail (fashionandbeautysucker@yahoo.com) cu numele si adresa de livrare in maxim 48 de ore (in cazul in care nu primesc datele in timp util, voi alege alt castigator).

Fetele care nu au castigat, sper sa nu se supere, promit ca urmeaza alte concursuri frumoase!





Acum vreau sa va prezint urmatoarea aparitie a editurii Leda: Orasul Oaselor de Cassandra Clare. 


Click pe poza pentru a citi primul capitol!

“Seria Instrumente mortale creează o lume de poveste în care aş fi încântată să trăiesc. Absolut minunată!” -  Stephenie Meyer, autoarea romanului Amurg

Clary Fray, o fata de 15 ani, are darul Vederii... un dar pe care ceilalti oameni nu-l au. Ea vede vampiri, varcolaci, zane, demoni, si alte creaturi care populeaza Lumea din Umbra.
In Orasul Oaselor, cartea intai din seria Instrumente mortale, mama lui Clary, Jocelyn dispare si ea insasi e atacata de un demon - un ravener inspaimantator.
Astfel, tanara ajunge sa-i cunoasca pe vanatorii de umbre, razboinici a caror misiune este sa-i apere pe oameni de demoni si sa-i controleze pe vampiri si varcolaci.
De asemenea, Clary il intalneste pe Jace, un tanar fermecator, si, impreuna cu el, incearca sa dezlege, nenumaratele taine ale Lumii din Umbra. Cine a rapit-o pe Jocelyn? Unde se afla Pocalul Mortal si ce puteri are aceasta? Cine l-a transformat pe Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, in sobolan si cum poate fi desfacuta vraja? Cum a reusit Clary sa dobandeasca dintr-odata Vedere? De ce sunt demonii interesati de o mundana oarecare?
Nu in ultimul rand, Clary incearca sa-si inteleaga propriile sentimente - ce relatie se afla ea de fapt cu Jace si Simon?





xoxo,