Hello girls!
Intr-adevar nu ma asteptam sa ma intorc atat de repede cu un nou concurs pentru voi dar here I am. Am fost astazi la posta si am ridicat cartile pe care editura Leda ni le-a pus la dipozitie pentru acest concurs, eu sper sa va placa.
De data aceasta puteti alege dintre:

1. Cele noua chipuri ale inimii de Anita Nair


"... o intriga sofisticata ce imbina mitul, istoria, emotiile intr-un amestec duce ca nectarul unui fruct exotic si complicata precum comportamentul uman... O lectura ce are toate recomandarile." Library Journal Review

Ajuns intr-o statiune de pe malul unui rau din Kerala pentru a-l cunoaste pe Koman, unchiul Radhei si faimos dansator kathakali, autorul de romane de calatorie Christopher Stewart patrunde intr-o lume fascinanta a mastilor si a emotiilor bine strunite. De la prima lor intalnire, Radha si unchiul ei sunt atrasi de tanarul energetic ce poarta cu el un violoncel si vrea mereu sa afle cate ceva despre trecut. Triunghiul il va include curand si pe Shyam, sotul mai varstic al Radhei, care nu poate decat sa asiste neputincios cum aceasta il imbratiseaza pe Chris cu o pasiune pe care el nu a putut niciodata sa i-o starneasca.

Cele noua chipuri ale inimii
de: Anita Nair
Traducere de: Ioana Jelea
Nr. pagini: 544
Format: 14x22 cm
Aparitie: 2011
Pret: 49.90 lei

2. Vampirii din Morganville: Aleea intunericului de Rachel Cane


Morganville este un loc atat de dragut in care sa traiesti..

... si in care sa mori, daca nu te deranjeaza genul acesta de lucruri!

Acum, Claire i-a jurat credinta Ameliei, cel mai puternic dintre vampirii din oras. Protectia pe care i-o asigura contractul cu fondatoarea nu prea are darul sa-i linisteasca pe cei apropiati ei. Dintr-odata, oamenii incep sa moara pe capete si in moduri misterioase, cineva din trecutul ei revine in prezent, vanand-o, iar un stravechi vampir ii transmite infioratoarea invitatie de a veni sa ia lectii particulare in locuinta sa izolata. In ce scop - Claire urmeaza sa descopere curand... ceea ce va da un nou si inspaimantator inteles termenului de "cursuri serale".

 Vampirii din Morganville 3
de: Rachel Caine
Tracuere: Adrian Deliu
Nr. pagini: 384
Format: 13x20 cm
Aparitie: 2011
Pret: 39.90 lei


Reguli participare:

1. Trebuie sa ma urmariti prin Google Friend Contact;

2. Persoanele care nu au blog pot participa dar posesoarele/posesorii de blog vor face o mica postare despre acest giveaway;

3. Lasati un comentariu la aceasta postare, care sa includa:

- numele sub care urmariti blogul;

- adresa de e-mail;

- raspunsul la intrebarea: Daca as avea nevoie de o recomendare pentru o carte, ce mi-ati recomanda? 

- precizati ce carte vreti sa castigati; am decis sa aleg castigatorii ca si la concursul precedent, mi se pare mai corect, in acest fel fiecare persoana primeste cartea pentru care a optat. Asadar in urma raspunsurilor voastre, o sa fac doua liste, o lista pentru prima carte si una pentru cealalta.

4. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 24 martie si vor fi alesi cu ajutorul random.org

Deadline: 23 martie 23:49

Multumiri,


xoxo,