Hi dolls! Dupa cum am promis in postarea anterioara, am revenit cu mult asteptatul concurs! Am decis ca aceste doua carti sa fie primele puse la "bataie". Asadar acest concurs va avea 2 castigatori.
Un norocos castigator va primi cartea Micutele mincinoase iar celalalt cartea Bal mascat.
Nu mai lungesc lucrurile, mult succes!


1. Micutele Mincinoase de Sara Shepard




TOATA LUMEA ARE CEVA DE ASCUNS: CU ATAT MAI MULT SPENCER, ARIA, EMILY si HANNA!


Spencer ravneste la iubitul surorii ei. Aria are fantezii erotice cu profesorul sau de engleza. Emily s-a indragostit de noua ei colega de scoala. Iar Hanna apeleaza la solutii dezgustatoare ca sa-si mentina frumusetea. Dar, de cand prietena lor Alison a disparut, ele trebuie sa pastreze un secret si mai important. De unde sa stiu eu? Uite ca eu stiu totul despre fetele rele care au fost candva, fetele obraznice care sunt acum si secretele intunecate pe care trebuie sa le pastreze. Si... ia ghici ce voi face? Va voi spune tot ce stiu...


Format: 13x20 cm
Autor: Sara Shepard
Traducere: Adrian Deliu
Editura: LEDA
Aparitie: 2011
Numar pagini: 320
Pret: 39.90


2. Bal mascat de Melissa de la Cruz




Schuyler van Alen doreste o explicatie legata de misterioasele morti care au avut loc in randurile tinerilor vampiri. Impreuna cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler calatoreste in Italia cu speranta de a-l gasi pe singurul om care o poate ajuta - bunicul ei. Intre timp, la New York, pregatirile sunt in toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivista gazduita de cei mai bogati, puternici si neumani - o gala a celor cu sange albastru. Dar adevaratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de sireata Mimi Force. O revelatie, ascunsa in spatele mastilor, va schimba cursul destinului unui tanar vampir pentru totdeauna. Plin de glamour, suspans si folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sange Albastru isi va las cititorii insetati sa afle mai mult.


Format: 13x20
Autor: Melissa de la Cruz
Traducere: Madalina Andrei
Editura: LEDA
Aparitie: 2011
Numar pagini: 320
Pret: 44,90


Reguli participare:

1. Trebuie sa ma urmariti prin Google Friend Contact;

2. Persoanele care nu au blog pot participa dar posesoarele/posesorii de blog vor face o mica postare despre acest giveaway;

3. Lasati un comentariu la aceasta postare, care sa includa:

- numele sub care urmariti blogul;

- adresa de e-mail;

- raspunsul la intrebarea: De ce va place sa cititi?

- precizati ce carte vreti sa castigati; prima persoana extrasa va castiga cartea aleasa iar celalalte persoane cartile ramase in cazul in care primul a castigat cartea dorita.

4. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 27 februarie si vor fi alesi cu ajutorul random.org ;

Deadline: 26 februarie 23:49











Multumiri,








xoxo,