Hi dolls!
Dupa cum se vede numai am putut astepta pana sambata, cred ca nu mai are rost, sunt prea entuziasmata. Acestea sunt cele doua carti pe care le pun la bataie saptamana aceasta. Cu ocazia aceasta ii multumesc editurii Leda pentru sponsorizare, sper ca norocosii castigatori sa se bucure de ele.


1. Sange albastru 






In mijlocul familiilor din elita newyorkeza se ascunde o societate secreta de americani celebri ai caror stramosi au ajuns in Lumea Noua calatorind pe corabia Mayflower. Membrii acesteia sunt puternici si bogati – si, in realitate, nu sunt fiinte umane. Sunt cei cu Sange Albastru, un stravechi grup de vampiri. Schuyler Van Alen nu s-a integrat niciodata la Duchesne, o scoala particulara de prestigiu din New York. Prefera sa poarte haine lalai si vintage in locul toaletelor de la Prada si perlelor afisate de colegele ei; in plus, locuieste impreuna cu bunica sa, o persoana retrasa, intr-o vila in care mai razbate inca fastul vremurilor de odinioara. Schuyler este o singuratica... si este fericita asa. Dar cand implineste cincisprezece ani, viata i se schimba dramatic. Isi descopera un intreg mozaic de vene albastre pe brate si incepe sa aiba pofte nebanuite... de a devora carne cruda. Pe de alta parte, moartea misterioasa a unei colege de la Duchesne ii bantuie gandurile. Şi ce este si mai ciudat, Jack Force, cel mai popular baiat din scoala, dintr-odata pare a fi interesat de ea. Schuyler vrea sa afle ce secrete ascund cei cu Sange Albastru. Dar nu cumva pericolul o pandeste si pe ea? 


SANGE ALBASTRU
Nr pagini: 320
Aparitie: 2010

Pret: 44.90 lei


2. Rafuiala - Fortele raului absolut


Chloe Saunders are cincisprezece ani si tare ar fi vrut sa fie normala

Din nefericire, Chloe se intampla sa fie o necromana careia o modificare genetica i-a crescut intr-atat puterile, incat poate invia mortii chiar si fara sa incerce. Ea si la fel de supradotatii (sau ar trebui numiti "blestematii") sai prieteni fug acum sa scape cu viata de malefica organizatie care i-a creat.

De parca asta n-ar fi destul, Chloe se lupta cu sentimentele ei pentru Simon, un vrajitor prietenos, si pentru fratele sau Derek, un varcolac nu la fel de prietenos. Si are oribila presimtire ca inclina catre varcolac.


RAFUIALA. #3 FORTELE RAULUI ABSOLUT
Nr pagini: 448
Aparitie: 2010

Pret: 44.90 lei


Reguli participare:


1. Trebuie sa ma urmariti prin Google Friend Contact;


2. Persoanele care nu au blog pot participa dar posesoarele/posesorii de blog vor face o mica postare despre acest giveaway;


3. Lasati un comentariu la aceasta postare, care sa includa:


- numele sub care urmariti blogul;


- adresa de e-mail;


- raspunsul la intrebarea: Ce fiinta supranaturala ati fi si ce puteri ati vrea sa aveti?


- precizati ce carte vreti sa castigati; prima persoana extrasa va castiga cartea aleasa iar cealalta persoana va castiga cartea ramasa in cazul in care primul castigator a castigat cartea dorita.


4. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 12 decembrie si vor fi alesi cu ajutorul random.org;


Deadline: 11 decembrie




Multumiri,







xoxo,