Hello dolls!
Am o alta surpriza pentru voi. Daca nu ati avut noroc la concursul precedent, Mos Leda pardon Mos Craciun vine cu inca o mica bucurie, de data aceasta cu una mai consistenta.
Acest concurs va avea 3 castigatori.
Un norocos castigator va primi Seria Jurnalele Vampirilor (vol. 1, 2 , 3, 4), alt castigator va primi vol. 5 din Jurnalele Vampirilor iar ultimul dar nu si cel din urma va primi Academia Vampirilor vol. 5 .
Suna interesant nu?

Aceastea sunt premiile :

1. Seria Jurnalele Vampirilor (vol. 1, 2 , 3, 4)




Vol. 1 - Trezirea

Un triunghi amoros mortal strabate timpul, din Florenta sfarsitului de veac pana intr-un orasel american din zilele noastre - povestrea iubirii adolescentine intre doi frati vampiri si frumoasa fata impartita intre dragostea lor.

Vol. 2 - Lupta

In linistitul orasel Fell's Church lucrurile se precipita. Damon este mai nerabdator ca oricand s-o faca pe Elena partenera lui, Regina Intunericului. Elena, tot mai vulnerabila, se confrunta cu uneltirile lui Caroline si ale lui Tyler, in vreme ce Stefan trebuie sa-si calce juramintele si sa-si inrunte pe viata si pe moarte fratele.

Vol. 3 - Elena a devenit vampir. Acum ii apartine lui Damon si lumii lui intunecate. Dar cand in cele urma isi aminteste ca adevarata ei iubire este Stefan, un dusman nou si puternic apare in Fell's Church... iar cei trei vor trebui sa-si uneasca fortele intr-o batalie mortala.

Vol. 4 - O noua amenintare s-a ivit in Fell's Church - un alt spirit malefic dezlantuit. Bonnie, Meredith si Matt, impreuna cu Stefan si Damon, isi unesc fortele pentru a infrange cu ajutorul Elenei, acest inamic nevazut.

ADVERTISMENT:

Dragostea poate sa ucida!

SERIA JURNALELE VAMPIRILOR (vol. 1, 2, 3, 4)
de
L.J. Smith
Editura
Editura Leda
Aparitie
2010
Numar pagini
I: 288; II: 256; III: 288; IV: 288.
Format
13 x 20 cm

Pret:  158,60 lei
99,90 lei


2. Seria Jurnalele Vampirilor vol. 5 - Intoarcerea: Caderea noptii


Elena Gilbert s-a intors din Lumea Cealalta si trebuie sa invete din nou cum sa traiasca printre oameni. Este ajutata de iubirea vietii ei - vampirul Stefan Salvatore - si bunii sai prieteni - Bonnie, Meredith si Matt.

Dar puterile raului se aduna din nou in Fell's Church, atrase de darurile acordate Elenei in Viata de Apoi si de sangele ei, care pulseaza cu o forta unica ce o face irezistibila pentru orice vampir.

Stefan este luat de langa Elena, chiar atunci cand are cel mai mult nevoie de el, si ea trebuie sa se intoarca spre fratele acestuia, Damon, pentru ajutor. Insa Damon, intodeauna vanator, este acum cel vanat...

INTOARCEREA: CADEREA NOPTII




de
L.J. Smith
Editura
Editura  Leda
Aparitie
2010
Numar  pagini
640

Pret:   44,90 lei


3. Academia Vampirilor vol 5 - Limitele spiritului


Dupa o lunga si tulburatoare calatore pana in orasul natal al lui Dimitri din Siberia, Rose Hathaway s-a intors la Sf. Vladimir - si la cea mai buna prietena a ei, Lissa. Sunt in pragul absolvirii, iar fetele, abia de-abia asteapta ca viata de dincolo de portile de fier ale Academiei sa inceapa. Dar inima lui Rose inca mai tanjeste dupa Dimitri, si stie prea bine ca el pandeste ascuns undeva, nu departe.
Nu a reusit sa-l ucida atunci cand a avut sansa. Iar acum, cele mai rele temeri ale ei sunt pe cale sa se adevereasca - Dimitri, strigoiul, o vaneaza. Numai ca de data aceasta nu mai vrea s-o convinga sa i se alature, ci s-o ucida.






LIMITELE SPIRITULUI. ACADEMIA VAMPIRILOR 5




de
Richelle Mead
Editura
Editura Leda
Aparitie
2010
Numar pagini
576

Pret:  49,90 lei







 Reguli participare:

1. Trebuie sa ma urmariti prin Google Friend Contact;

2. Persoanele care nu au blog pot participa dar posesoarele/posesorii de blog vor face o mica postare despre acest giveaway;

3. Lasati un comentariu la aceasta postare, care sa includa:

- numele sub care urmariti blogul;

- adresa de e-mail;

- raspunsul la intrebarea: De ce v-ati dori aceste carti si in cazul in care urmariti serialul "The Vampire Diaries", sa imi spuneti care este personajul vostru favorit.

- precizati ce carte vreti sa castigati; prima persoana extrasa va castiga cartea aleasa iar celalalte persoane cartile ramase in cazul in care primul a castigat cartea dorita.

4. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 18 decembrie si vor fi alesi cu ajutorul random.org ;

Deadline: 17 decembrie 23:59


Multumiri,







xoxo,