Hei dolls!
Dupa o perioada lunga de timp in care am lipsit revin cu o mica recenzie a unei carti usor de citit, relaxanta, fun,  care poate fi citita alaturi de o ceasca de ceai/cafea…
Cred ca multe dintre voi ati auzit de Nina Garcia, autoarea cartii "Totul despre stil : fashion, lifestyle, glamour " iar daca urmariti Project Runway o stiti si de acolo.




Cartea debuteaza cu un citat al Sophiei Lauren care a avut puterea de a ma impresiona : " Nimic nu face o femeie mai frumoasa decat convingerea ca este intr-adevar frumoasa ". Dupa parerea mea cartea se axeaza pe acest citat, intr-adevar pe parcursul cartii sunt prezentate si alte citate, but this one melted my little heart. Tot ceea ce ne invata Nina se regaseste in vorbele Sophiei.
Daca tu nu te iubesti asa cum esti, atunci cine sa o faca ?
Nina ne invata cum si cand se poarta o anumita tinuta, cum se imbina culorile si materialele, cum sa experimentam si sa ne jucam si, nu in ultimul rand, ne incurajeaza sa ne cream propriul stil, sa fim unice ! Dupa cum spunea Coco Chanel " Ca sa devii de neinlocuit trebuie sa fii mereu diferit ".

Ilustratiile create de Ruben Toledo special pentru aceasta carte sunt extrem de bine detaliate, fashionable as putea spune, se contopesc cu vorbele Ninei.

"Stilul presupune sa-ti descperi propria identitate - sa afli cine esti si cine vrei sa fii in lume." Nina Garcia.

Editura: Nemira
Autor: Nina Garcia
Titlu orgnial: The little black book of style
Numar pagini: 144
Pret: 15 lei (reducere 70%)


xoxo,