Hello everyone!
Am o mica surpriza, se pare ca una dintre fetele castigatoare ale unui concurs precedent nu a ridicat cartea de la posta, asadar ghinionul unuia, norocul altcuiva! Cartea despre care vorbesc este: Banchetul Nebunilor - Vampirii din Morganville 4 de Rachel Caine.



Reguli:

1. Trebuie sa lasati un comentariu cu e-mailul personal.
2. Raspundeti la intrebarea: "Cum se numeste primul volum din seria Vampirii Din Morganville?"

Deadline: 17 mai 2011, ora 23:59

P.S Mai urmeaza si alte concursuri! 



Melodia preferata de la Eurovision: Blue - I can




xoxo,

Fereşte-te de fetele frumoase cu secrete întunecate!

Impecabil
Vol. 2 din seria Micuţele mincinoase de Sara Shepard


·        Seria supranumită de Publisher’s Weekly „Neveste disperate pentru adolescenţi figurează de peste 33 de săptâmâni pe lista de bestselleruri a New York Times
·        Tradusă până în prezent în 18 ţări (printre care Franţa, Germania, Suedia, Norvegia, Brazilia etc.)
·        Serialul de succes produs de ABC Family va fi difuzat în 2011 de un post de mare audienţă din România




CELE PATRU MICUŢE MINCINOASE
SUNT DEPARTE DE A FI FETE BUNE


Spencer i-a furat iubitul surorii sale. Aria are inima zdrobită din cauza profesorului ei de engleză. Lui Emily îi place noua ei prietenă, Maya… suspect de mult! Hanna ajunge să se îmbolnăvească din pricina obsesiei de a arăta impecabil. Şi cel mai oribil secret al lor de până acum este atât de scandalos, încât aflarea adevărului le-ar distruge pentru totdeauna.
Şi de ce nu le-aş da în vileag? Din moment ce merită
cu-adevărat să piardă totul...


Sexy şi plină de suspans! – CLOSER

O poveste emoţionantă despre prima dragoste, principii şi lecţii de viaţă… interesantă şi tulburătoare în acelaşi timp, absolut captivantă! – LOUISE CANDLISH




Traducere din limba engleză şi note de ADRIAN DELIU

ISBN: 978-973-102-357-1
Format: 13x20 cm, 352 pagini
Coperta cartonată
Preţ: 39,90 lei
Colecţia: Fantasy LEDA

xoxo,



Senzualitatea debordanta este marea ei arma!




Georgina Kincaid, sucubul responsabil cu zona Seattle e bantuita de vise stranii, vise din care dimineata se trezeste secatuita de energie, desi se pune din nou pe picioare cu o multime de aventuri de-o noapte. Hotarata sa afle ce se petrece isi uneste fortele cu cele ale ingerilor si demonilor din tainica lume supranaturala a orasului Seattle pentru a afla adevarul.

"O nemuritoare frumoasa si obraznica... suspans, crime si mult sex fierbinte!" - Mario Acevedo


"Amestecul de mister supranatural, poveste de dragoste si un sucub haios este extrem de amuzant" - Locus


"Incitanta, spirituala, sexy, uimitoare, m-a capitivat de la prima pagina." - Cheyenne McCray


"Mead combina suspansul romantic cu o nota proaspata de paranormal, cu accente erotice." - Booklist

xoxo,

Hello girls!
Probabil nu am fost cea mai rapida, dar mai bine mai tarziu decat niciodata! Din 24 mai 2011 editura Leda colaboreaza cu revista Bravo, cartea Jurnalele Vampirilor - Jurnalele lui Stefan va fi distribuita impreuna cu revista la pretul de 10.90 lei. Sper sa reusesc sa achizitionez revista.



In primul volum care deschide o noua serie captivanta, fanii bine cunoscutului hit de televiziune Jurnalele Vampirilor vor afla in cele din urma cum o poveste de dragoste pasionala, tesuta in jurul unei fete moarte periculoase, a transformat doi frati iubitori in dusmani de moarte. 
In premiera in Romania si in exclusivitate pentru cititorii sai, Editura Leda si Bravo va ofera primul volum al seriei Jurnalele lui Stefan: Inceputurile de L.J. Smith.
Din 24 mai 2011 la toate punctele de difuzare a presei la pret de 10.90 lei


In timpul Razboiului Civil, intr-un cadru dominat de mari mosii, averi fabuloase si secrete mortale, trei adolescenti  din Mystic Falls, Virgina, formeaza un triunghi amoros torid ce va strabate secole. Cei doi frati Stefan si Damon Salvatore sunt de nedespartit pana ce o intalnesc pe Katherine, o tanara uluitoare si misterioasa. Deveniti rivali, ei isi disputa inima lui Katherine doar ca sa descopere somptuasele ei toalete de matase si nestemate sclipiate ascund un secret cumplit: Katherine este vampir. Si este hotarata sa ii transforme si pe ei tot in vampiri, ca sa poata vietui impreuna, pentru totdeauna.

Dupa cum multe dintre voi stiti sunt o fana inraita a serialul The Vampire Diaries si chiar sunt nerabdatoare sa achizitionez cartea. Sunt extrem de curioasa cum a inceput totul, toata nebunia dintre Katherine, Stefan si Damon.

P.S Inca un episod si se termina sezonul doi al serialul! Tocmai am vazut si eu episodul 21 si tot ce pot spune :  INSANE!
Sunt curioasa ce se va intampla cu Damon, can't wait for the next episode!