Hi dolls! Here I am with another beautiful contest! In primul rand vreau sa imi cer scuze deoarece nu am postat concursul aseara asa cum am promis, am adormit, silly me. Sper sa va placa si acest concurs si sa participati. De data aceasta sunt mai multe carti puse la "bataie".

Premiile:

1. Mai las-o moale cu fantomele de Megan Crewe



Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fata de 17 ani, sunt cateva fantome: a surorii ei si a catorva fosti colegi de scoala. Fantomele nu sunt deloc complicate si poti avea incredere in ele. Mai mult decat atat, ele pot afla secretele compromitatoare ale celor din jur... iar lui Cass ii place sa stie totul despre colegii ei ingamfati. Insa cand Tim, vicepresedintele consiliului de elevi, descopera secretul lui Cass - acela ca poate sa comunice cu fantomele - , situatia tinde sa se schimbe. El ii cere sprijinul ca sa intre in legatura cu mama lui, moarta de curand, iar ea, dupa indelungi ezitari, sfarseste prin a fi de acord. Pe masura ce-l cunoaste mai bine pe Tim, Cass are surpriza sa constate ca acesta nu este un baiat atat de rau precum crezuse ea pana atunci si ca , intr-adevar , avea mare nevoie de ajutorul ei.

Sa fie aceasta cea mai buna ocazie sa se imprieteneasa din nou cu cei vii?

Traducere de: Adrian Deliu
Autor: Megan Crewe
Nr pagini: 352
Format: 13x20 cm
Aparitie: 2011
Pret: 39,90 lei
Editura: LEDA

2. Morti pana la apus de Charlaine Harris (varianta hardcover)



Intr-un orasel linistit si aparent pasnic din Louisiana, varcolacii, menadele, teriantropii, vampirii si oamenii par a convietui in armonie. Insa cand vampirul Bill se indragosteste de Sookie Stackhouse, o barmanita cunoscuta pentru calitatile ei telepatice, tot acest univers explodeaza...

Traducere de: Sorin Voinea
Nr pagini: 384
Format: 13x20 cm
Aparitie: 2011
Pret: 44,90 lei
Editura: LEDA

3. Nopti de sucub, seria Georgina Kincaid de Richelle Mead


Dragostea e un lucru dureros si nimeni nu stie asta mai bine decat Georgina Kincaid. Daca numai il saruta pe Seth Mortensen, scriitorul timid, sexy si incredibil de talentat cu care are o relatie, ii absoarbe energia. Georgina e sucub, un demon care isi ia forta din placerea barbatilor. E adevarat, capacitatea de a-si schimba aspectul si avantajul nemuririi sunt grozae, si da, Georgina e cea care a ales sa intre in randurile slujitorilor iadului cu multe secole in urma. Dar nu pare deloc cinstit ca o demonita al carei scop in viata este seductia sa nu se poata bucura de pasiune alaturi de singurul muritor care o cunoaste si o accepta asa cum este...

Traducere de: Mariana Piroteala
Nr pagini: 384
Format: 13x20 cm
Aparitie: 2011
Pret: 44,90 lei
Editura: LEDA

4. Dubla constrangere de Chris Bohjalian



Cand Laurel EstaBrook, studenta in al doilea an la colegiu, este atacata in vreme ce se plimba cu bicicleta pe un drumeag din Vermont, viata ei se schimba pentru totdeauna. Pana atunci o fata deschisa si inconjurata de prieteni, Laurel isi gaseste refugiul in fotografie si incepe sa lucreze ca voluntara , apoi, dupa terminarea colegiului, ca angajata a unui adapost pentru oamenii strazii. Acolo il cunoaste pe Bobbie Crocker, un batran suferind de schizofrenie, a carui singura avere este o cutie cu fotografii pe care o tine departe de ochii curiosilor. Cand Bobbie moare pe neasteptate, Laurel descopera ca povestile acestuia erau adevarate: Bobbie Crocker fusese candva un fotograf de succes, care lucrase cu personaje legendare precum Chuck Berry, Robert Frost si Eartha Kitt.
Pe masura ce fascinatia lui Laurel fata de viata lui Bobbie incepe sa se transforme in obsesie, ea devine convinsa ca unele dintre fotografiile acestuia dezvaluie un secret de familie intunecat adanc ascuns. Iar cautarea adevarului o va purta intr-un joc mortal, de-a soarecele si pisica.

Traducere de: Irina Bojin
Nr pagini: 352
Format: 15x23 cm
Aparitie: 2011
Pret: 49,90 lei
Editura: LEDA


Reguli participare:

1. Trebuie sa ma urmariti prin Google Friend Contact;

2. Persoanele care nu au blog pot participa dar posesoarele/posesorii de blog vor face o mica postare despre acest giveaway;

3. Lasati un comentariu la aceasta postare, care sa includa:

- numele sub care urmariti blogul;

- adresa de e-mail;

- raspunsul la intrebarea: Care este cartea voastra preferata si de ce?

- precizati ce carte vreti sa castigati; prima persoana extrasa va castiga cartea aleasa iar celalalte persoane cartile ramase in cazul in care primul a castigat cartea dorita

4. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 7 martie si vor fi alesi cu ajutorul random.org

Deadline: 6 martie 23:49

Multumiri,






xoxo,

Hi dolls! Dupa multe asteptari astazi a sosit ziua cea mare! Ziua castigatorilor! In primul rand vreau sa va multumesc pentru participare, sper sa participati si la celalalt concurs. Nu va suparati daca nu ati castigat, in seara aceasta postez alt concurs + ca soon urmeaza multe alte concursuri.

Acestia au fost participantii:

1. bianca.
2. Addicted to kryptonite
3. Carinna
4. maddailade
5. A.M.
6. Adelina Tomescu
7. Byutzika
8. Alina
9. Denisa
10. Honey Bunny
11. katie_589
12. yoana
13. Laura Baybee
14. Elena Bby
15. Cristina M
16. Miuri
17. Mad@
18. catalina_mea
19. Cris
20. Geanina
21. foxy_kory
22. Cristina Criss
23. Sweet Crazy Lollipop
24. Luiza
25. Geo.
26. Carmen-Silvia
27. Darkflayer
28. Ancka
29. Pustoaica
30. Oanna
31. Madutza
32. Madlenne
33. Carmine
34. Bonnye
35. Morphine
36. Chocoholic
37. Sweetmemories


Micutele mincinoase de Sara Shepard

Winner: foxy_kory

Bal Mascat de Melissa de la Cruz

 Winner: Byutizka

Nota: Dupa cum am spus in regulile de participare prima persoana aleasa (foxy_kory) va castiga cartea aleasa iar cealalta persoana (Byutzika) va castiga cealalta carte.

Felicitari!
Astept sa ma contactati pe adresa de mail (fashionandbeautysucker@yahoo.com) cu numele si adresa de livrare in maxim 48 de ore (in cazul in care nu primesc datele in timp util, voi alege alt castigator).

Diseara urmeaza alt concurs asa ca nu fiti suparati daca nu ati castigat la acesta!

xoxo,


Hi dolls! Dupa cum am promis in postarea anterioara, am revenit cu mult asteptatul concurs! Am decis ca aceste doua carti sa fie primele puse la "bataie". Asadar acest concurs va avea 2 castigatori.
Un norocos castigator va primi cartea Micutele mincinoase iar celalalt cartea Bal mascat.
Nu mai lungesc lucrurile, mult succes!


1. Micutele Mincinoase de Sara Shepard




TOATA LUMEA ARE CEVA DE ASCUNS: CU ATAT MAI MULT SPENCER, ARIA, EMILY si HANNA!


Spencer ravneste la iubitul surorii ei. Aria are fantezii erotice cu profesorul sau de engleza. Emily s-a indragostit de noua ei colega de scoala. Iar Hanna apeleaza la solutii dezgustatoare ca sa-si mentina frumusetea. Dar, de cand prietena lor Alison a disparut, ele trebuie sa pastreze un secret si mai important. De unde sa stiu eu? Uite ca eu stiu totul despre fetele rele care au fost candva, fetele obraznice care sunt acum si secretele intunecate pe care trebuie sa le pastreze. Si... ia ghici ce voi face? Va voi spune tot ce stiu...


Format: 13x20 cm
Autor: Sara Shepard
Traducere: Adrian Deliu
Editura: LEDA
Aparitie: 2011
Numar pagini: 320
Pret: 39.90


2. Bal mascat de Melissa de la Cruz




Schuyler van Alen doreste o explicatie legata de misterioasele morti care au avut loc in randurile tinerilor vampiri. Impreuna cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler calatoreste in Italia cu speranta de a-l gasi pe singurul om care o poate ajuta - bunicul ei. Intre timp, la New York, pregatirile sunt in toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivista gazduita de cei mai bogati, puternici si neumani - o gala a celor cu sange albastru. Dar adevaratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de sireata Mimi Force. O revelatie, ascunsa in spatele mastilor, va schimba cursul destinului unui tanar vampir pentru totdeauna. Plin de glamour, suspans si folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sange Albastru isi va las cititorii insetati sa afle mai mult.


Format: 13x20
Autor: Melissa de la Cruz
Traducere: Madalina Andrei
Editura: LEDA
Aparitie: 2011
Numar pagini: 320
Pret: 44,90


Reguli participare:

1. Trebuie sa ma urmariti prin Google Friend Contact;

2. Persoanele care nu au blog pot participa dar posesoarele/posesorii de blog vor face o mica postare despre acest giveaway;

3. Lasati un comentariu la aceasta postare, care sa includa:

- numele sub care urmariti blogul;

- adresa de e-mail;

- raspunsul la intrebarea: De ce va place sa cititi?

- precizati ce carte vreti sa castigati; prima persoana extrasa va castiga cartea aleasa iar celalalte persoane cartile ramase in cazul in care primul a castigat cartea dorita.

4. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 27 februarie si vor fi alesi cu ajutorul random.org ;

Deadline: 26 februarie 23:49











Multumiri,








xoxo,




Hi dolls!
Dupa cum am promis in postarea anterioara, am o surpriza pentru voi! Yup, it's a new giveaway! Stiu ca o sa va placa aceste carti, dupa cum puteti vedea sunt ultimele aparitii ale editurii Leda.





Micutele mincinoase - Sara Shepard (Pretty Little Liars)
Mai las-o moale cu fantomele - Megan Crewe
Bal Mascat - vol. 2 din seria Sange Albastru - Melissa De La Cruz
Nopti de sucub - vol. 2 din seria Georgina Kincaid de Richelle Mead
Dubla Constrangere - Chris Bohjalian

Stay tuned!

Multumiri,


xoxo,

Hi dolls!
Dupa cum puteti vedea, m-am intors dupa o lunga perioada de timp. In acest timp am reusit sa pun mana si pe primele mele pensule Sigma. Dupa parerea mea aceste pensule sunt excelente, nu le folosesc pe toate deoarece nu prea creez machiaje elaborate and stuff. Pensula de care sunt foarte entuziasmata este cea pentru stippling.


Some pictures:








P.S Some books giveaways are coming!

xoxo